Top News
606 prikaza

Plenković: Psiho portret relativnog pobjednika

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Ivan Pandžić piše: ‘Kako je Plenković nadmudrio Milanovića i SDP, ali je plan za pobjedu ipak zapeo’. Denis Romac dohvatio se detaljne analize uloge Richarda Grenella (pod utjecajem Srba i Vučića) koji će, Bože sačuvaj za Zagreb, voditi diplomaciju SAD-a ako se u Bijelu kuću, tamo na zimu, vrati Trump. Njujorška priča ili kako je dr. Petra Zubin Maslov uspjela u najboljoj bolnici. Rober Barič, vojni analitičar piše o nepoznatim detaljima velike eskalacije sukoba Izraela i Irana te trenutka koji je sasvim izmijenio paradigmu strategije odnosa. Najpoznatiji hrvatski gejmerski skladatelj i dizajner zvuka Damjan Mravunac u intervjuu nam kaže: ‘Nema više potrebe da se opravdavamo što radimo videoigre i objašnjavamo koliko je ta industrija jaka u svijetu zabave jer, ruku na srce - najjača je!’. Reportaža iz U Le Corbusierova naselja budućnosti. Miljenko Jergović piše: ‘Čim jednoga dana započne rat, svijet će se sam od sebe ispripovijedati’. Izraelski dirigent i neuroznanstvenik Eitan Globerson o kaosu na Bliskom istoku.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.